top of page

Bloemenparadyske

Het Bloemenparadyske is een plek waar je terecht kunt voor het plukken van je eigen bos bloemen. De bloemen worden opgekweekt onder natuurlijke voorwaarden. We maken geen gebruik van gif of kunstmatige voedingsstoffen. We kweken unieke en kwalitatief goede soorten  snijbloemen en vaste planten die geschikt zijn voor de snij. Het is een feest om je eigen bloemen te kiezen en te plukken.

 

Ook staan er altijd bossen klaar en kan ik je helpen met rouw en trouwwerk op maat, of je kunt een abonnement kiezen. Workshops doe ik op verzoek eventueel met high tea en eetbare bloemen op de taarten.

Als je tijd en zin hebt, is er nog koffie of thee, met huisgemaakt gebak. Dit wordt gemaakt met zoveel mogelijk producten en fruit van eigen erf passend bij de seizoenen of een andere versnapering of ijsje.

De winkel biedt natuurlijke bloemstukken of andere natuurproducten. Ook zijn er handgemaakte/ unieke producten te koop. Deze altijd onder de voorwaarde dat het recycle, duurzaam, of biologisch is. Een verantwoord en uniek cadeau voor jou of een ander.

 

Ook in de winterperiode is er genoeg wat je huis gezellig kan maken en biedt ik workshops aan waar je je eigen stuk kunt maken.

Per 8 juni 2019 is er ook de gelegenheid om te kamperen bij Bloemenparadyske. Je kunt je tent of caravan rond het bloemenveld zetten en genieten van de rust, de ruimte en de bloemenpracht.  

 

‘Zoek een plekje en heb het leuk!’

We heten je van harte welkom in het Paradyske!

 

April/ mei: open op vrijdag en zaterdag van 11-18 uur

Juni t/m september: woensdag t/m vrijdag: 11-18 uur. Zaterdag en zondag:11-17 uur

Tjerkje van der Laan

bottom of page