top of page

Boerderij Landzicht

Europees biologisch keurmerk.jpg

Wij zijn Floor, Mees en Ageeth Visser van Boerderij Landzicht, een 100% biologisch landbouwbedrijf in Strijen, in het Nationaal Landschap de Hoeksche Waard. Verbinding tussen boer en consument vinden wij heel belangrijk en mede daarom zijn we 25 jaar geleden gestart met het telen van groenten speciaal voor abonnees. We wilden onze biologische manier van werken verder uitdragen en onze mooie, verse producten verbinden met de consument.
Op deze manier doorbreken we een stuk anonimiteit in de voedselketen.

 

Boer en consument kennen elkaar weer! De afzetgarantie maakte het mogelijk om onze boerderij op een veelzijdige manier verder te ontwikkelen.
De biodiversiteit is enorm toegenomen de afgelopen 25 jaar. Zo is naast het inrichten van de groentetuin met wilgensingels, hagen, hoogstamfruitboomgaarden, kruidentuin, ook een bloemenpluktuin ontstaan die we niet meer zouden willen missen in het geheel. Wat een schoonheid! Op onze boerderij hebben we ongeveer 1/2 ha ingericht speciaal voor de eenjarige bloementuin. Een lust voor het oog, heerlijk om in rond te wandelen en te kunnen plukken. En niet te vergeten..... genoeg te snoepen voor onze bijen.
Passend in het programma Welkom bij de boer! bieden we bloemenplukdagen aan en vooral tijdens het zomerfeest (laatste zaterdag van augustus) is het bloemenplukken het hoogtepunt voor bijna alle bezoekers. 

Floor, Mees en Ageeth Visser

bottom of page