De Bloementuin Zwolle 

In omschakeling naar biologisch

Arjen Huese teelt al bijna 10 jaar biologische snijbloemen, eerst in Engeland en sinds 2017 in Zwolle. Hij heeft een breed assortiment van bekende maar ook ongebruikelijke zomerbloemen. Iedere vrijdag en zaterdag is het een plukfeest: bloemenliefhebbers, vaak ook met kleine kinderen, komen om hun hoogstpersoonlijke boeket te plukken en samen te stellen. Arjen helpt graag mee om het boeket te schikken. Sinds 2019 is de Bloementuin gevestigd op de Dijklandhoeve, een coöperatief project met andere biologische boeren en tuinders tussen de wijken Stadshagen, Holtenbroek en de Aa-Landen. Naast de Bloementuin is een fruittuin gevestigd waar je aardbeien, frambozen en bessen kunt plukken. Een bezoekje aan de Bloementuin is een uurtje ontspannen, genieten en je even helemaal in een andere wereld onderdompelen: een wereld van geur en kleur en schoonheid!

 

je kunt bij ons zelf boeketten plukken voor €10, ook verkopen wij strippenkaarten voor 3 keer plukken (€25) en 5 keer plukken (€35) – de strippenkaarten worden ook vaak als kadootje gegeven. Daarnaast hebben we de seizoenskaart: het hele seizoen van mei tot en met oktober plukken voor €130. Wij maken ook boeketten die te koop zijn bij Jumbo Nagelmaeker in Stadshagen, en bij de GooodyFooods in het centrum van Zwolle. 

Bloemisten kunnen bij ons bestellen, wij bezorgen twee keer per week aan bloemisten in Zwolle en directe omgeving. Neem contact met ons op voor de wekelijkse aanbodlijst.

Arjen Huese