top of page

Elsgeesterhof

Elsgeesterhof is een CSA, met Ingrid Verdegaal en Jacqueline Bader als tuinders, en is gelegen aan de rand van Voorhout. We zijn sinds 2021 tijdelijk gevestigd in Nieuw Boekhorst, een locatie voor nieuwbouw. We kijken uit naar onze nieuwe, vaste plek. 

Momenteel is Elsgeesterhof 7000m2 groot, en betelen we 5000m2 met groente en 2000m2 met bloemen voor onze CSA deelnemers. Deze ruime plek geeft ons de mogelijkheid voor bloemisten en ateliers te telen. Omdat dat we lokaal telen, een korte keten hebben, biodiversiteit en milieuvriendelijk uiteraard hoog in het vaandel hebben staan, zijn we op zoek naar bloemisten en ateliers die bloemen van ons willen afnemen. We komen graag met je in gesprek om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. 

In 2023 starten we met het opkweken van plantgoed en diverse vaste planten en 1 jarigen en verwachten we te starten met de verkoop hiervan. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op!

Ben je een particulier en op zoek naar een locatie waar je een bos bloemen kunt plukken waar je blij van wordt? En woon je in de omgeving van Voorhout? Dan is Elsgeesterhof wellicht voor jou dé plek.  

Volgens één van onze deelnemers: "De sfeer op de tuin is fijn, je bent vrij om komen wanneer het je schikt, en het is bovenal heel gezellig om er samen mee bezig te zijn. Er was dit jaar veel oogst en zo lekker, zoveel meer smaak dan groente uit de winkel. De wekelijkse nieuwsbrief bevat veel informatie, mooie foto's en recepten. De bloemen zijn mooi om boeketten van samen te stellen".

Mooier compliment kunnen we niet naar je terugkoppelen. Elsgeesterhof maken we samen met onze CSA deelnemers en de grote, gezellige vrijwilligersgroep die bereid is ons te helpen. We nodigen je graag uit om onze tuin te bezoeken en zelf te ervaren wat deze leuke locatie voor jou kan betekenen.

Ingrid Verdegaal & Jacqueline Bader

Schermafbeelding 2022-11-16 om 16.49.04.png
bottom of page