top of page

Floral Touch

Wil je meer genieten van de natuur? Dat kan. Ik laat je de fleurige, eetbare natuur proeven. Vele soorten bloemen met smaak groeien gewoon in je tuin, in het parkje om de hoek en misschien zelfs op je vensterbank! Check de eetbaarheid (bijvoorbeeld in een van mijn boeken) en geniet elke week van mooie en lekkere bloemen op je bord. 

Met mijn boeken en (beeld)columns in de tuinbladen Stadstuinieren en Landidee, inspireer ik consumenten en professionals om meer met de eetbare natuur te doen. 

Vind je dit leuk en interessant? Laat dan ook je familie, vrienden, je collega’s en klanten meegenieten van jouw ervaringen met eetbare bloemen. Draag zo op een fleurige wijze bij aan kennis over de natuur, biodiversiteit en duurzaamheid. Mijn missie is om mensen te verbinden met de natuur zodat we er met elkaar beter op gaan passen. Want wij hebben de natuur nodig; de natuur heeft ons niet nodig.

Spreker/ illustrator en columnist (in Stadstuinieren en LandIdee). Auteur van de boeken 'Bloemen met Smaak' (april 2017) en 'Elke week bloemen op je bord' (april 2023). 

Anna Koster

 

bottom of page