top of page

Hof van Heden

De liefde voor bloemen is mij door mijn familie met de paplepel ingegeven. Zowel het telen en drogen van bloemen, als het maken van boeketten in alle vormen en maten. 

 

Op ons landbouwbedrijf ‘Hof van Heden’ in Geervliet op Voorne-Putten hebben we 800 m2 grond ingericht als productietuin voor droogbloemen. Wout en ik telen verschillende bloemen, granen en grassen. Het doel is om vanaf september een gevarieerd assortiment droogbloemen beschikbaar te hebben. Zowel in kleur en als in vorm. Vanaf april worden de eerste zaden in de grond gelegd om vervolgens in de maanden juni tot en met oktober te oogsten. Alles wordt met de hand geplukt.

Geen kunstmest, geen bestrijdingsmiddelen. Dat is fijn voor iedereen.

 

Het bloemwerk is divers: gemengde veldboeketten in de maten mini, klein, standaard en luxe. Kransen, opgemaakte vazen/potten of een rustieke plank met een stilleven van bloemen van de ‘Hof van Heden’. Klaar om in je huis neer te zetten of op te hangen. En daarna eindeloos van te genieten!

 

We verkopen rechtstreeks aan consumenten en lokale bedrijven. 

  • Verkoop op onze boerderij op vrijdag van 11.00 -17.00 uur (september – februari)
    Ringdijk 14, 3211 LG Geervliet

  • Verkoop op de Rotterdamse Oogstmarkt op de 1e en 3e zaterdag. (september – februari)
    Noordplein Rotterdam

 

Onze boeketten zijn ook geschikt als blikvanger in een zakelijke omgeving. Bijvoorbeeld in een kantoor, praktijk of op een balie. Wil jij onze lokale bloemen in jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op.  

 

Anneke Lugtenburg 
 

Anneke.jpg
bottom of page