top of page

Klaver & Papaver

Klaver & Papaver is een kleinschalige, duurzame bloemenkwekerij en pluktuin in het buitengebied van Oosterwolde, Friesland. Hier kweekt Lara Aldewereld bijzondere snijbloemen zoals zinnia's, dahlia's, ranonkels, heerlijk geurende lathyrus en nog vele andere soorten. 

 

Kom zelf je verse bloemen plukken in de pluktuin. Heerlijk op je eigen gemak rondstruinen tussen de bloemen en onze gezellige loopeendjes en schaapjes vlakbij.  De pluktuin is vanaf juni geopend tot aan eind oktober wanneer de eerste nachtvorst zijn intrede doet. Houd voor de actuele openingstijden de website in de gaten.

 

De bloemen worden in volle grond op duurzame wijze geteeld, zonder gebruik van kunstmest of pesticiden. Juist door samen te werken met de natuur en bij te dragen aan een gezond bodemleven, groeien hier sterke bloemen van de mooiste kwaliteit. 

Wil je liever je boeket kant en klaar hebben? Dat kan uiteraard ook. Lara maakt boeketten op bestelling of sluit een abonnement af om de hele zomer verzekerd te zijn van schone en lokale bloemen in huis. 

 

Ook floristen, bloemisten en bedrijven zijn bij Klaver & Papaver aan het juiste adres. Tevens wanneer je voor een speciaal evenement bloemen wilt hebben. De bloemen worden lokaal geleverd. 

 

Nieuwsgierig geworden? We zien je graag bij ons in de pluktuin!

 

Lara Aldewereld

Slowflowers-5.jpg
bottom of page