top of page

Lokale Bloemetjes

Controle over wat je in huis haalt

De boeketten van lokale bloemetjes kun je tot op de laatste bloem zelf komen uitzoeken. Bij ons haal je altijd een bos met een verhaal in huis.

Doe het zelf

Kun jij zelf veel beter een mooi bosje samenstellen? Wil jij jouw geliefde voorzien van een persoonlijk bosje vol liefde? Kom dan zelf plukken in onze Jij-plukt bloementuin. Wij zien je graag wekelijkse in de tuin voor een verse bos!

Jouw blik op bloemen

Bij Lokale Bloemetjes zijn wij altijd bezig met het verstrekken van kennis en informatie over de bloemen die jij in huis haalt. Je weet altijd waar jouw bloemen vandaan komen en bent een graag geziene gast in de tuin. Wij organiseren een divers scala aan workshops en activiteiten waar jij jouw groene hart regelmatig kunt ophalen. Shop bewust!

Koop Lokaal

Bij Lokale bloementjes draag je niet alleen bij aan de biodiversiteit van Amsterdam, je fleurt je leven ook op met bloemen uit jouw eigen streek! Shop lokaal en steun de buurt. Je leven opfleuren met bloemen was nog nooit zo bijzonder. Met de verse, lokaal geproduceerde bloemen decoreer jij jouw huis 

Sarai

Foto: On a hazy morning
bottom of page