top of page

Muguet

Muguet bloemenkwekerij ligt ‘op Alting’ in het platteland van het mooie Drenthe. Eigenares Jelena is een groot liefhebber van natuur en is van kleins af aan het liefst buiten.

Vandaar dat Jelena zich de gelukkigste persoon ter wereld voelt door het dagelijks omringd zijn met zoveel schoonheid. Als ze niet tussen de bloemen bezig is, is ze te vinden in een van de omliggende bossen op zoek naar inspiratie.

 

De gedachte achter Muguet is eenvoudig – schitterende gezonde bloemen groeien uitstekend als de natuur haar werk kan doen door pro-actief biodiversiteit te ondersteunen. Vandaar dat alles wat we doen gedaan wordt met als kernwaarde het respect ten opzichte van onze omgeving om zo in balans met de natuur te blijven.

 

Muguet groeit veel verschillende heirloom en ‘vergeten’ bloemen, sommige ruiken heerlijk en andere zien er adembenemend uit. We geloven dat elk seizoen iets moois brengt en dat laten we graag onze klanten zien. 

Muguet verkoopt abonnementen op bloemboeketten en verkoopt boeketten via lokale winkels / bedrijven. We werken ook graag samen met lokale bloemisten die geïnteresseerd zijn in onze snijbloemen die op duurzame wijze zijn geteeld. Dankzij onze aandacht voor detail en weelderige stijl, kunnen we ook origineel ontwerpwerk leveren voor evenementen, zoals feesten, bruiloften en zakelijke evenementen.  

Op verzoek geven we ook workshops zoals kransen maken met onze gedroogde bloemen en groenblijvend materiaal. Onze boerderij is op aanvraag open voor fotoshoots en als locatie voor diverse workshops. 

Wilt u Muguet bloemen in uw eigen huis of bedrijf ervaren? We horen graag van je! 

Jelena

00100lrPORTRAIT_00100_BURST2020081217563
bottom of page