top of page

Rotterdamse Munt

 

 

Ontdek, pluk en proef onze stadstuinen. In onze heerlijke oase groeien kruiden en eetbare bloemen uit alle windstreken.

 

Samen met stadsgenoten steken we de handen uit de mouwen en maken we boeiende stadstuinen waar kinderen en jongeren de magie van planten ontdekken. 

 

Waar je als stadsbewoner je kruiden en bloemen plukt en proeft, inspiratie ophaalt en tegelijkertijd geniet van rust en levendigheid middenin de stad. En waar je als bedrijf innoverende teamdagen organiseert. 

Prikkel al je zintuigen en verwonder je over de stadsnatuur. Samen laten we kennis en talent groeien om onze stad groener te maken. Groen heeft een positieve invloed op onze gezondheid, het stimuleert creativiteit en samenwerking, vergroot ons geluksgevoel én zorgt voor een super verse en smaakvolle oogst. Daarom maken wij Groen voor de stad.

Krijg je geen genoeg van die mooie kleuren en smaken? Pluk in het groeiseizoen een mooi boeket, je favoriete smaakmakers, theekruiden of salades met blad en bloem. Met onze eigengemaakte kruidenthee, geoogst en gedroogd door ons en collega’s in de regio, proef je jaarrond de smaken van de stadsnatuur. 

Verkoop bloemen: pluktuin, abonnement / knip- en pluk kaarten, potplanten, eetbare bloemen. 

Ingrid Ackermans

bottom of page