top of page

Tasty Blooms

Europees biologisch keurmerk.jpg

Wij kweken Tasty Blooms, vaste planten met eetbare bloemen. Niet alleen eetbaar voor mensen, maar ook voor insecten. Een plant van Tasty Blooms is lekker, gezond en goed voor alles wat leeft.

Tasty Blooms worden gekweekt op onze kwekerij in het Brabantse plaatsje Biezenmortel, aan de rand van Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen. Omdat we midden in de natuur zitten met ons bedrijf, vinden wij het logisch dat we ook op een natuurlijke manier kweken. Casper is al 14 jaar bezig met biologische teelt en weet alles van een gezonde bodem en hoe planten daarin het beste gedijen. Marion is de drijvende kracht achter het merk Tasty Blooms en zoon Jorrit helpt inmiddels ook mee in zijn vrije uren.

Wil je meer weten over eetbare bloemen en onze werkwijze? Op onze site laten we van alles zien en lezen.

Alweer heel wat jaren is het bedrijf nu gevestigd in Biezenmortel, waar hij op een gegeven moment ook overstapte op biologische teelt, met extra nadruk op natuurlijke bodemverbetering en telen in een omgeving met veel biodiversiteit.

Inmiddels worden er weer nieuwe stappen gezet in het bedrijf. Een deel van het terrein wordt nu gebruikt de teelt van de planten van Tasty Blooms en ook is er een flink stuk grond gereserveerd voor natuurontwikkeling. Dat past bij de filosofie van de kwekerij: samenwerken met de natuur.

Casper, Marion en Jorrit

Foto: Jolanda Leuven
bottom of page